Sunday, September 2, 2012

Armastus on vaimutuli

 Nonii, kuna mul niikuinii on kõik sassis siis challenge peaks täna kaheksas päev olema,et kuidas siis see südameke võita...

Tegelt ma ei tea ise ka...pani lausa mõtlema see küsimus. See vist ise tuleb tegelt? Osad inimesed meeldivad ja osad ei, osad kohe eritipalju ja sealt kasvab kiindumus välja ja lõpuks armastus?!? Usaldus ja tähelepanu on ehk üks asi,kuidas südant võita. Armastus ei tähenda teineteise jõllitamist, vaid koos ühte suunda vaatamist, kuna ma ise tean vägahästi, mida ma siit elult tahan siis ehk ka rohkem tähelepanu köidavad inimesed, kes sama teavad, mitte ei ela sihitult ringi. Südant saab võita, kui näitad inimesele välja,et hoolid temast ja on oluline jne.. Tegelt on maailmas tõestama,et miks osad inimesed teineteist armastavad,et kuidas see tekib jne ;) Elutarkus on ka asi, mis mu südant kindlasti köidab veits rohkem, kui inimestel on lai silmaring ja nad oskavad enamvähem igalteemal kaasarääkida ja kui abi vajada siis oskavad aidata jms :)  Ühesõnaga kannatlkkus on kibe, aga selel viljad magusad ;)

 Ps...muud juttu kah. Toimus siis rebastelaager ja tundub,et see aasta on üpris ägedad rebased ja väga äge oli nendega. Reedel tegime majatuuri ja muud juttu rääkisime neile ja eile oli haiglaring ning koolis tegvus ning õhtul oli tutvumispidu, kus tegelt oli natsa vähe inimesi,aga ikka oli äge ja tundus,et kõigile ka meeldis ja tuldi kaasa tegema jms :) Homme siis aktus, kus läheme tutvustame ennast,et kui neil muresid saavad ikka ÜE poole pöörduda, kuna ikka on ägedam muredega noorte poole pöörduda, kui õppejõudude :)  ja üleüldse reedel mõtlesin,et pean kuskil olema ja miskit tegema,et selline imelik tunne oli sees,et miski on valesti..hmmm pärast või noh alles täna tuli meelde,et koosolek oli see, kus pidin olema (i)

No comments:

Post a Comment